Chat Now Έρευνα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Detail Information

BS-03 μαύρη χρώματος πίσω υποστήριξης στηριγμάτων καθολική προσοχή περιποίησης στηριγμάτων μεγέθους πνευματική πίσω orthopetic

Μαύρο καθολικό πνευματικό πίσω στήριγμα στηριγμάτων υποστήριξης χρώματος πίσω

 

Περιγραφή:
Περικάλυμμα γύρω από το σχέδιο με την πίσω και κοιλιακή επιτροπή.
Το διευθετήσιμο σύστημα σειράς και κυλίνδρων υποστηρίζει τέλεια το μυ πυρήνων.
Ο προ-διογκώσιμος αερόσακος που κρύβεται στο μαλακό πίσω προστάτη είναι απλός να διογκωθεί και να ξεφουσκωθεί.
Κρατήστε την κοιλιακή πίεση στο σταύλο για την καλύτερη θεραπεία ιστού μετά από τους τραυματισμούς γύρω από τη χαμηλή πλάτη.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
Φιαγμένος από αναπνεύσιμο αφρό με τις τρυπημένες με διατρητική μηχανή τρύπες και τη» πλαστική πίσω επιτροπή 15.
Τα ελαφριά και τργμένα σκοινιά συστημάτων τροχαλιών ραγών φωτογραφικών διαφανειών αυξάνουν την υποστήριξη στην πλάτη.
Ολόκληρος ο πίνακας πλαστικών στην πλάτη παρέχει τη σταθερή υποστήριξη στην οσφυική περιοχή.
Ο πλαστικός πίνακας κοιλιών προσθέτει τη συμπίεση για να υποστηρίξει τον κοιλιακό και να χαμηλώσει πίσω την περιοχή.
Ο πλαστικός πίνακας πλευρών προσθέτει τη συμπίεση για να υποστηρίξει το πλευρό.
Ένα στήριγμα που μπορεί να προσαρμοστεί στο υπομονετικό μέγεθος.
Ενδείξεις:
Κυρίως χρησιμοποιημένος για να προστατεύσει τη μέση μετά από τη λειτουργία, ανακουφίστε τον πόνο που προκαλείται από το μόνιμο κορμό, και χαλαρώστε τους μυς μέσης άνετα.
Κυριώτερο σημείο:
1. Τριών επιπέδων αποσπάσιμο πίσω στήριγμα υποστήριξης, για να παρέχει περισσότερη υποστήριξη στην πλάτη.
2.Two αποσπάσιμη μαγική υποστήριξη μέσης που μπορεί να παρέχει περισσότερη υποστήριξη στη μέση μας.
Οι καταναλωτές μπορούν να ρυθμίσουν τη θέση σύμφωνα με τη μέση τους και δεν χρειάζονται την ανησυχία για τον τύπο σωμάτων τους.
3. Το μεγάλο πίσω πιάτο υποστήριξης, αυξάνει τη να τονίσει υποστήριξης περιοχή, καθιστά τη σπονδυλική στήλη πιό άνετη.
σύστημα τροχαλιών ραγών φωτογραφικών διαφανειών 4.The ελαφρύ.
5.Comfortable για τη φθορά και παρέχετε την υποστήριξη σειράς.
Μέγεθος: Καθολικός

  

 

 

Πλεονεκτήματα:
√ Πιστοποιημένος στο ISO 13485, CE και FDA
√ Επαγγελματική κατασκευή με τα αθλητικά προϊόντα από το 2011, όπως η υποστήριξη γονάτων, πίσω υποστήριξη, υποστήριξη λαιμών, υποστήριξη ώμων, υποστήριξη αστραγάλων, βάρος Ankle&Ankle, υποστήριξη αγκώνων και ούτω καθεξής.
√ Τεχνικό QC για την καλή ποιότητα.
√ Αποδοχή του σχεδίου συνήθειας (cOem & ODM)
√ Σχέδιο/ασφάλεια προϊόντων - κρατήστε την εμπιστευτική αρχή
√ Γρήγορη παράδοση

 

Παρατήρηση:
1. Ελάχιστη ποσότητα διαταγής προϊόντων
Η ελάχιστη ποσότητα διαταγής κάθε προϊόντος είναι 1000pcs. Εάν η ποσότητα που απαιτείται από τον πελάτη είναι πιό μικρή από την ελάχιστη ποσότητα διαταγής, η τιμή μονάδων θα αυξηθεί ελαφρώς. Όλα τα προϊόντα υπόκεινται στη συγκεκριμένη τιμή.

2. Αναφορά προϊόντων
Αυτή η αναφορά είναι η FOB τιμή αναγωγής. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Εάν είναι το ύφος του πελάτη, είναι καλύτερο να παρασχεθεί το φυσικό δείγμα έτσι ώστε μπορούμε να υπολογίσουμε την ακριβή τιμή. Ο αριθμός μπορεί μόνο να υπολογίσει την κατά προσέγγιση τιμή. Η τελική τιμή υπόκειται στην τιμή που επιβεβαιώνεται από τη σύμβαση διαταγής μας. Περισσότερο διατάζετε, όσο καλύτερη η τιμή.

3. Κάνετε τα δείγματα προϊόντων
Όλες οι μορφές προϊόντων μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τα υλικές αντικείμενα ή τις εικόνες που παρέχονται από τους πελάτες, και η τιμή δαπανών και μονάδων των προϊόντων μπορεί να ελεγχθεί με την επιλογή των υλικών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Τα γενικά γενικά προϊόντα είναι διαθέσιμα από το απόθεμα, ειδικό χρώμα που προσαρμόζεται.

4. Χρόνος παραγωγής
Γενικά, ο χρόνος παραγωγής της διαταγής είναι περίπου 25-60 ημέρες. Εάν χρειάζεστε τα αγαθά σε έναν πολύ επείγοντα όρο, μπορείτε να τακτοποιήσετε την παραγωγή στην προτεραιότητα σύμφωνα με τη ρύθμιση διαταγής του εργαστηρίου και να παραδώσετε τα αγαθά εκ των προτέρων.

5. Το ενιαίο προϊόν συσκευάζεται στη διαφανή τσάντα PE, και τα ανθεκτικά χαρτοκιβώτια με την καλή ποιότητα επιλέγονται για να αποτρέψουν τη ζημία μεταφορών.

 

Πληροφορίες επιχείρησης
Η ορθοπεδική Co. ΕΠΕ Huakang Xiamen βρίσκεται σε Xiamen, Κίνα, που καθιερώνεται το 2014. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής και εξαγωγέας της ορθοπεδικής αποκατάστασης και ορθοπεδικά προϊόντα. Έχουμε περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 13485.


Ειδικευόμαστε στην Ε&Α, την παραγωγή και την πώληση των ορθοπεδικών στηριγμάτων. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει τα στηρίγματα αστραγάλων, τους νάρθηκες νύχτας, τα στηρίγματα γονάτων/υποστηρίξεις, τα πίσω στηρίγματα/τις υποστηρίξεις, τις σφεντόνες βραχιόνων, τα αυχενικά περιλαίμια και περισσότερους για όλα τα μέρη του σώματος.


Για τη διαβεβαίωσή σας, τα όλα προϊόντα μας είναι υποχωρητικά με τα πρότυπα CE και FDA. Είναι καλά - λαμβανόμενος στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Έχουμε τον ποιοτικό έλεγχό μας στις πρώτες ύλες, τη διαδικασία παραγωγής και την επιθεώρηση προϊόντων.

Πάντα πραγματοποιήστε «σταθερή ποιότητα, ακριβής παράδοση, λογική τιμή, την αρχή ικανοποίησης πελατών», ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους σφαιρικούς εμπορικούς εταίρους για να χτίσουμε μια διάρκεια, ειλικρινείς και αμοιβαία ευεργετικές μακροπρόθεσμες φιλικές σχέσεις της συνεργασίας.

Μπορούμε να κάνουμε το cOem και την προσαρμοσμένη κατασκευή για τους πελάτες μας σε χαμηλό MOQ. Ωθούμε τη ανάπτυξη προϊόντος με ένα στερεό ίδρυμα στην Ε&Α, καθώς επίσης και τις δημιουργικές λύσεις τμημάτων συνήθειας. Συνεχίζουμε 10 έως 20 νέα προϊόντα ετησίως στη γραμμή προϊόντων μας. Κρατάμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους όλους πελάτες μας ήδη, δεδομένου ότι παρέχουμε υψηλό - ποιοτικά αγαθά την καλύτερη πρώτη ύλη σε καλές τιμές.

Οι υπηρεσίες μας:

Τη διαταγή θα τελειώσουν εγκαίρως.

Ακριβής έλεγχος πριν από την αποστολή.

COem: αποδεκτός

Προσαρμοσμένο κιβώτιο λογότυπων και χρώματος: αποδεκτός

Ικανοποιήστε τη λογική απαίτηση του πελάτη.

 

Εδώ συστήνω μερικών από τα δημοφιλέστερα προϊόντα μας όπως επόμενα:

 

BS-03 μαύρη χρώματος πίσω υποστήριξης στηριγμάτων καθολική προσοχή περιποίησης στηριγμάτων μεγέθους πνευματική πίσω orthopetic

 

Εάν θέλετε να ξέρετε περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προϊόντα μας, παρακαλώ κοιτάξτε βιαστικά τον ιστοχώρο μας στο http://www.orthotic-braces.com/ ή το ταχυδρομείο στο sales1@huakangortho.com. Θα προσφέρουμε την ανταγωνιστική αξία και τη trustable ποιότητα σας.

Κρατάμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους όλους πελάτες μας ήδη, δεδομένου ότι παρέχουμε υψηλό - ποιοτικά αγαθά την καλύτερη πρώτη ύλη σε καλές τιμές.

 

Ελπίζουμε ειλικρινά να αρχίσουμε την επιχείρηση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας.

 

Ευχαριστίες και καλοί σεβασμοί.